TUI

Reisorganisatie TUI beoordeling

Reisorganisatie TUI Group heeft zijn hoofdkantoor in Hannover, Duitsland. In Nederland zijn zij marktleider in de reisbranche. Zij bieden allerlei verschillende reizen aan, binnen en buiten Europa. Of je nu opzoek bent naar een leuke stedentrip of naar een sportieve wintersport, je kan terecht bij TUI.

Eigen ervaring met TUI

Meerdere keren heb ik gereisd met de reisorganisatie. Altijd ben ik erg tevreden geweest en heb ik geen klachten gehad. Afgelopen zomer was ik dan ook van plan weer met TUI te vliegen naar Hongarije. Een paar dagen voor de vlucht kreeg ik bericht dat de vlucht niet door ging. Na een telefoontje met een vriendelijke medewerkster, kreeg ik een plekje in een ander vliegtuig die een dag later zou vertrekken. Dit was voor mij geen probleem en ik vloog een dag later dus alsnog naar Hongarije. Er kan natuurlijk altijd wat mis gaan bij het reizen. Dat risico neem ik dan ook voor lief. Het gaat er om hoe deze problemen worden opgelost. Hierover was ik dik tevreden en ik reis volgend jaar dan ook gewoon weer met TUI!

Het boeken

De menu’s op de website zijn erg overzichtelijk en je kan gemakkelijk uitkomen bij de door jou gewenste vakantie. Er staat duidelijk aangegeven welke faciliteiten aanwezig zijn bij de accommodaties. En bij vragen wordt je vriendelijk geholpen door de klantenservice. Of dit nu via de chatfunctie gebeurd of via telefonisch contact.

Daarnaast worden speciale deals weergegeven voordat je verder gaat met zoeken. Deze deals hebben mij al op meerdere ideeën gebracht en hebben mij ook goeie kortingen opgeleverd. Daarnaast zijn de accommodaties goed gecontroleerd op hygiëne, iets dat ik persoonlijk erg belangrijk vind. Al met al geef ik Tui een 9. Ik ga voorlopig dan ook zeker niet opzoek naar een andere reisorganisatie en ga maar eens nadenken over een leuke wintersportvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *